Dagens middag blev kycklingsallad med bladspenat, isbergssallad, gurka, salladslök, fetaost, oliver och sparris.
Många tror att med den här kosthållningen så äter man typ bara "grädde och smör" men riktigt så är det inte.
Visst kan man äta mycket sånt fett, men det finns andra fetter som man också kan använda sig av.
Till exempel oljor, avocado, nötter och fet fisk.
Man måste inte uteslutande äta grädde och smör till allting hela tiden.
Jag själv äter inga mängder med smör och grädde. Smör steker jag bara i, annars har jag inte ätit det på 3 veckor. Grädde gör jag såser av eller har i maten då det ska vara med. Inte heller där några överdrivna mängder.
Till kokta ägg har jag majonnäs. Det hade jag innan också.
Den stora biten för min del är att jag utesluter kolhydraterna.
Man kan alltså välja olika fetter. Tänk på det så ni inte bara tror att det enda feta som finns att äta är just smör och grädde.
Fettet gör inte att man blir fet, det är kombinationen fett och kolhydrater som gör det. Men se till att äta RÄTT fett!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar